Vrickad fot

Hej, idag ska jag åka till Finland. Igår när jag red så trampade Musse (en ponny) på min fot. Lite senare på kvällen när jag tittade på Melodifestivalen, hoppade jag. Jag gled snett med samma fot och det gjorde jätte ont. Vi ska linda om foten innan vi åker.
Hälsningar K!

Äntligen sportlov

Hej, hoppas ni kommer ha roligt på sportlovet. Jag ska åka till Finland med båt på söndag. Idag ska jag rida på Sigtuna ridskola och jag hoppas att jag får rida Acke eller Mary Poppins. Jag har sportlov i en vecka från skolan.
När vi åker till Finland får pappa stanna hemma och vackta katterna, (Maija, Micko och Stella).
Hälsningar K!


Miami i Florida i U.S.A...

Hoppas ni har ett roligt sportlov, själv ska jag åka till Miami i Florida i U.S.A, hälsningar E!
P.S! Snart ska jag kolla på Let,s dance!

Hett OS i skolan!

  • Hoppas ni haft kul i OS i år, aså om ni kanske har haft OS i skolan som vi.Det var det hetaste(varmt) på vintern!Vår klass var Norge och vi tände älden och läste edern.Det var kul och vi gjorde flaggor, hoppas ni också har skoj med OS i er skola!

Hej, för första gången!

Bloggen EKtrekatter är en blogg som handlar mycket om djur och om djurrika händelser T.ex. ramla av en häst, bli biten av en kanin, eller klöst av en katt.Vi skriver vem som skrev det inlägget du just läst med E, eller K.Det är första bokstaven i våra namn som vi inte skriver ut!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0